Međunarodni klub žena Crne Gore – IWCM, uz podršku dvadesetak ambasada, kompanija i brojnih volontera u subotu, 10. decembra u 10,00 sati u Delta city organizuje Božićni bazar 2011. godine pod sloganom „ Humanost spaja svjetove ”.

Ove godine, cilj Božićnog bazara je da se kroz druženje i upoznavanje sa tradicijom drugih zemalja, njihovim proizvodima, suvenirima, prehrambenim proizvodima i dr, prikupe sredstva namijenjen za Zavod za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine.

U okviru ovog događaja snimljena je muzička numera “ Sanjajmo zajedno ” koju izvodi Andrijana Božović zajedno sa učenicima iz našeg Zavoda i najmlađih balerina škole         “ Princeza Ksenija ”. Muziku je napisala članica Međunarodnog društva žena i supruga hrvatskog ambasadora, Sabina Morosini Turčinović koja je i koautor stihova zajedno s Jasnom Krsmanović, učenicom Zavoda. Aranžman je osmislio Dalibor Nedović, Režiju, scenarij i montažu potpisuje Srđan Stanojević. Kamerom je rukovodio Željko Bracanović, a postprodukciju izveo Saša Božović.

{youtube}8CFbZ7kiu88{/youtube}

Muzički spot je ostvaren donaciojm svih učesnika, te podrškom Crnogorskog narodnog pozirišta, Gradskog pozirišta, baletne škole „Princeze Ksenije” i Atlas televizije.